×
"Show Menu"

Mihaela Geaboc Bădic

“Plutește drept înainte, și dacă pământul pe care-l cauți nu există încă, fii sigur că Dumnezeu îl va crea într-adins pentru a-ți răsplăti îndrăzneala.” - Regina Izabela către Cristofor Columb -

Home

Decizie

Da! Confirm! Nu voi mai candida în acest an la Primăria Helegiu! Ştiu că unii vor jubila, altora le va fi indiferent dar ştiu că vor fi şi oameni cărora le va părea rău… Eu vă mulţumesc tuturor şi aici mă adresez în special locuitorilor comunei Helegiu, oameni deschişi la minte şi la suflet care au făcut imposibilul, posibil. Chiar dacă mă încearcă deja nostalgia ştiind că vom mai fi ”împreună” puţin timp, o să va rog să mă înţelegeţi şi îndrăznesc să va cer să mă sprijiniţi în continuare dar în alt mod.

Da! Confirm! Voi candida la primăria Oneşti. Şi vreau, şi ştiu, şi pot mai mult de atât, dar trebuie să am ocazia să demonstrez. Asta vreau să încerc, să-mi folosesc experienţa administrativă şi politică dobândită până acum şi să fac ceva şi pentru oraşul în jurul căruia gravităm. Oneştiul are nevoie acută de ajutor. Departe de a mă consideră un om providenţial, apreciez că doar o abordare diferită, de un om diferit, poate schimbă lucrurile. Din păcate avem acelaşi primar din 92. Nu-i adevărat veţi spune, s-a schimbat în 2012. S-a schimbat doar omul, profilul şi abordarea a rămas aceeaşi, de aceea Oneştiul a încremenit… Dar nu vreau să vorbesc acum despre Oneşti, nu încă. Vreau să vorbesc despre încă oamenii mei, cei pe care aş vrea să mă bazez în continuare în acest demers temerar. Nu vreau să fiu un candidat steril, care să-şi înşire nişte promisiuni pe o hârtie aşteptând să fie votat. Nu, vreau ca dumneavoastră, cei care mă ştiţi, mă cunoaşteţi, să le spuneţi oamenilor cum sunt cu adevărat. Vreau să le spuneţi oneștenilor adevărul. Dacă am promis că fac poduri, am făcut, dacă am promis că modernizez drumurile, le-am făcut (încă mai fac), dacă am zis că la Deleni, sat pe deal cu fântâni săpate până la 50 de m adâncime, nu se va mai cară apă cu cobiliţa, am făcut-o( chiar dacă mai e şi seceta şi debite mai scăzute), şi nu doar la Deleni. Şi nu doar apă, şi canalizare şi staţie de epurare, toate pe bani europeni. Şi locuri de joacă am promis, şi am făcut, şi părculeţul de care se amuză prietenă mea, Adina, că nu e un proiect realist, la ţară, l-am făcut, şi terenuri de fotbal şi minifotbal, şi cămine culturale, 2 la număr şi centru de recreere pentru tineri am făcut. Şi şcolile le-am refăcut ( şi încă o mai refac pe cea arsă). Şi dispensarele. Şi o primărie reprezentativă în mijlocul comunei, am făcut… Sigur, încă mai sunt destule de îndreptat dar indiferent de ce vor zice cârcotaşii, eu ştiu că mi-am făcut treaba.

Nu am echipă, nu am nici resursele financiare ale altor candidaţi la primăria Oneşti însă am un portofoliu care ar trebui să conteze. Ar trebui, e un condiţional optativ, nu imperativ. Mă simt datoare să încerc. Chiar dacă voi fi taxată că o populistă, sunt sinceră şi spun că o fac în dorinţa de a ajută oamenii. Dezvoltând oraşul, ajuţi şi oamenii şi comunele limitrofe…Da, asta mi-aş dori…Sunt un om împlinit în plan profesional şi personal, ar trebui să aleg continuitatea (comoditatea), siguranţa, dar nu o fac! Îmi plac întrecerile şi mai ales îmi place să înving. Şi pot să înving! Trebuie doar să credeţi în mine!

ONE COMMENT ON THIS POST To “Decizie”

  1. Moise Ioana spune:

    Mihaela Geaboc-Badic – o femeie puternica si ambitioasa, o femeie pe care viata a supus-o multor incercari in urma carora nu multe persoane ,,s-ar fi ridicat” si ar fi luat-o de la capat. O cunosc bine, este exemplul meu, este exemplul multora, este femeia care m-a impins mereu si m-a indemnat sa urc, sa urc tot mai sus, fapt pentru care ii voi fi vesnic recunoscatoare… este ,,primarita noastra”, ,,fata” datorita careia cetenii comunei Helegiu nu mai cara apa cu galeata, care ne-a pus asfalt, ne-a renovat scolile, ne-a facut primarie noua, fata care a ascultat ,,tot omul” si care l-a ajutat in limita posibilitatilor; este femeia care a cumparat sicriu din banii ei si l-a ingropat pe vecinul lu’ mamae, care era singur pe lume (nu-l cunostea pe parinte- actualul sot, se intampla in 2006) avand grija ca batranii comunei sa fie premiati in fiecare an cu ocazia implinirii a 50 de ani de casatorie. Pentru noi, si cand zic ,,noi”, ma refer la multe persoane, Mihaela Geaboc-Badic este si va fi o invingatoare, indiferent de rezultatul alegerilor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *